Gratis lidmaatschap

Op deze pagina kun je je gratis registreren.
Omdat onze website zeer streng beveiligd is, sturen we je per e‑mail een code toe, die je binnen 15 minuten in dezelfde browser moet invoeren als waarin je de registratie van je lidmaatschap start.

Maar hieronder je keuze.

Ik ben eigenaar van een bedrijf

Ben je de eigenaar van een bedrijf (met een inschrijving bij de KvK), dan kun je via de volgende button een bedrijfsaccount aanvragen:

Ik wil me registereren als bedrijf

PS. Elk bedrijf kan exact één bedrijfsaccount aanvragen. Willen eventuele mede-eigenaren, of andere personen die het bedrijf een warm hart toedragen, zich via onze Social Market ook voor het bedrijf inzetten, dan kunnen zij onderin hun eigen Dashboard bij het hoofd bedrijfsaccount een subaccount aanvragen.

Ik ben voorzitter van een vereniging

Ben je de voorzitter van een vereniging (met een inschrijving bij de KvK), dan kun je via de volgende button een verenigingsaccount aanvragen:

Ik wil me registereren als vereniging

PS. Elke vereniging kan exact één verenigingsaccount aanvragen. Willen andere verenigingsleden zich via onze Social Market ook voor de vereniging inzetten, dan kunnen zij vanuit hun particuliere account onderin hun eigen Dashboard bij het hoofd verenigingsaccount een subaccount aanvragen.

Ik ben vertegenwoordiger van een groep

Ben je de vertegenwoordiger van een groep van personen en heeft die groep geen inschrijving bij de Kamer van Koophandel, dan kun je via de volgende button een account voor die groep aanvragen:

Ik wil me registereren als groep

PS. Elke groep kan exact één account voor die groep aanvragen. Willen andere leden zich via onze Social Market ook voor de groep inzetten, dan kunnen zij vanuit hun particuliere account onderin hun eigen Dashboard bij het hoofdaccount van het groep een subaccount aanvragen.

Ik ben een particulier

Deze optie dien je te kiezen indien je (voorlopig) alleen in de rol van particulier wilt deelnemen aan onze Social Market.

Ik wil me registereren als particulier

PS. Iedereen in Nederland kan maximaal één particulier account krijgen: het particuliere hoofdaccount.
Vanzelfsprekend kun je later alsnog ook één of meerdere bedrijfs- en verenigingsaccounts aanmaken, maar zorg dan wel dat je bent ingelogd onder je particuliere hoofdaccount, want alle overige accounts vallen onder je particuliere hoofdaccount. Koppeling van al je accounts biedt oa voordelen in het kader van signalering en onderhoud.